werking

Mooi is gezond

Een mooie huid is niets meer dan een gezonde, gehydrateerde huid. Maar een gezonde, gehydrateerde huid is niet alleen belangrijk voor een aantrekkelijk uiterlijk; het is ook essentieel voor de rest van je lichaam. 

natuurlijke bescherming

Lipiden, zweet en vitamines

Als je jong bent bevat de huidbarrière van nature een perfecte mix van lipiden, zweet, vitamines en probiotica. Deze mix beschermt de huid tegen vochtverlies. En dat vocht is essentieel in de strijd tegen veroudering. Als de huid vocht verliest, gebeurt er hetzelfde mee als met een appel die te lang in de fruitschaal heeft gelegen. Zodra een appel vocht verliest, slinkt de appel en wordt het velletje rimpelig.

‘’Je huid is een levend orgaan en nooit in ruste. Ben dan ook niet verbaasd, dat met het beter vasthouden van vocht de conditie van je huid enorm kan verbeteren’’

Nancy van Berlo – founder PUUUR          

vroegtijdige veroudering

Zon, luchtvervuiling en hulpstoffen

Naarmate we ouder worden, vermindert de hoeveelheid beschermende stoffen in onze huid. Dit proces versnelt wanneer we onze huid blootstellen aan zon, luchtvervuiling en dehydraterende en ontvettende additieven die in cosmetica zitten. Dit noemen we vroegtijdige veroudering. Het goede nieuws is dat je je huid weer kunt aanvullen met beschermende stoffen.

natuurlijke huidverzorging

Vers gemaakt en biologisch

PUUUR vult je huid weer aan met omega’s, vitamines, pre- en postbiotica en vochtbindende stoffen. Daarnaast bevat de routine van PUUUR provitamine A, die bijdraagt aan de vorming van collageen en elastine. Omdat deze natuurlijke stoffen zeer kwetsbaar zijn, worden PUUUR producten pas gemaakt na bestelling. Ze worden, anders dan gangbare cosmetica, gelabeld met een houdbaarheidsdatum, net als voedsel. Alle producten zijn 4 maanden houdbaar.

bewaaradvies

Donker en soms koel

PUUUR producten bevatten geen additieven.
Alle producten bewaar je donker.                                                    De night balm bewaar je ook koel.

bewaaradvies

Donker en soms koel

PUUUR producten worden verpakt in special glas dat de producten beschermt tegen licht en bederf.
Alle producten bewaar je donker. De night balm bewaar je koel.

acties

voor jou

Routine

15% korting wanneer je de complete PUUUR routine bestelt: 1x cleanser, 1x toner, 1x day drops, 1x night balm. 

Met de code: PUUURroutine15

Nieuwsbrief

15% korting op je eerste bestelling vanaf  70 Euro. Schrijf je hieronder in voor deze kortingscode en ontvang tips voor een gezonde, stralende huid.