Lichaam en huid zijn een

Pompoenpitolie met zink

In de beginjaren van de ziekte van onze zoon ging ik, naast de behandeling van de specialisten, ook naar diverse alternatieve artsen die supplementen voorschreven. In het begin volgden we alle adviezen op maar na vele jaren slikken van supplementen zijn we er mee gestopt. Nadat ik me verdiepte in supplementen ging ik zelf aan de slag met gemakkelijk opneembare vormen van vitamines en mineralen, in een vorm zoals de natuur ze verpakt. Een voorbeeld hiervan is pompoenpitolie.

Pompoenpitolie bevat een hoge concentratie zink en magnesium. Daarnaast bevat het ontelbaar veel andere nutriënten (synergisten) die zorgen voor een goede opname van deze en andere mineralen. Synergisten zitten niet of nauwelijks in supplementen.

Wij gebruiken met ons hele gezin dagelijks pompoenpitolie. Door de sla of in de smoothie. Het is voor ons wat broccoli is onder de groente en appels en blauwe bessen onder het fruit: een zogenaamd superfood voor de lever. Hier vind je een artikel waarin wordt verwezen naar de vele, verschillende gezondheidsvoordelen van pompoenpitten en pompoenpitolie >>

Pompoenpitolie is breed onderzocht door de wetenschap en heeft ontelbaar veel gezondheidsvoordelen voor je gehele lichaam, specifiek voor je hart, aderen, lever, galblaas en prostaat. Het is gezond voor je huid omdat het, naast zink en magnesium, squaleen bevat. Squaleen is een onmisbaar stofje voor een mooie, gezonde huid. Het komt voor in alle lichaamsweefsels en lijkt een rol te spelen bij de bescherming van de huid tijdens blootstelling aan UV en andere soorten straling.

Tip: koop alleen koudgeperste olie van biologische, ongeroosterde pompoenpitten. Een goede kwaliteit olie is herkenbaar aan een diepgroene kleur.

Puuur Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

error: Deze content is beschermd!