Lichaam en huid zijn een

Puuur Routine

Alles wat je huid nodig heeft

Geschikt voor alle huidtypes, zelfs voor de meest gevoelige.

Stap 1: reinigen & exfoliëren | cleanser

Stap 2: hydrateren & beschermen | toner

 

in de ochtend

Stap 3: voeden & verzachten | day drops

 

 

Bekijk product

extra: 40+ | day serum

 

in de avond

Stap 3: voeden en herstellen | night balm

extra: 20+ | night elixir

 

Bekijk product

——————————————————————————————————————————————————————————————————-

Stap 1: reinigen & exfoliëren

 

De cleanser verwijdert vuil, make-up en opgehoopt talg tot diep in de poriën zonder dat het de huid stript van essentiële vetten. Daarnaast exfolieert de cleanser op milde wijze. Geschikt voor dagelijks gebruik, zelfs voor de meest gevoelige huid.

 

Stap 2: hydrateren & beschermen.

 

De toner bevat een hoge dosering extremolyten, natuurlijke vochtbindende stofjes die ervoor zorgen dat de huid beter gehydrateerd blijft. Extremolyten dragen ook bij aan bescherming tegen celschade die overdag ontstaat onder invloed van luchtvervuiling, UV licht*en blauw licht.

*geen vervanging van zonbescherming

 

Stap 3 in de ochtend: voeden & verzachten

 

De day drops bevatten een ideale verhouding omega’s 3, 6 en 9 en de zeldzame omega’s 2 en 5. Dit zorgt voor een soepele huid met een gezonde gloed. Antioxidanten gaan onzuiverheden tegen en dragen bij aan een gezond en stevig bindweefsel.

 

Last van droge, schrale plekjes? Voeg een paar druppels day serum 40+ toe met extra omega 2 en heilzame zwavelverbindingen. Het maakt de huid zijdezacht en beschermt overdag tegen dehydratatie zodat ook rimpelvorming minder snel de kans krijgt.

 

Stap 3 in de avond : voeden en herstellen

 

De night balm versterkt de barrièrefunctie, verbetert de hydratatie en draagt bij aan het voorkomen van pigmentvlekken. Extremolyten herstellen celschade die je overdag hebt opgedaan door blauw licht, UV licht en luchtvervuiling.

 

Fijne lijntjes? Pigmentvlekken? Of een onzuivere huid? Voeg ’s nachts een paar druppels night elixir 20+ toe. Het stimuleert cel vernieuwing en geeft een gezonde teint. Bevat zeldzame omega 7 en natuurlijke provitamine A. Helpt bij het voorkomen van rimpels, pigmentatie en onzuiverheden.

 

 

 

 

 

PUUUR Huidverzorging

Zuivere biologische oliën, plantenextracten, vitamines, prebiotica en Ectoin natural

 Geschikt voor elk huidtype

Puuur Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

error: Deze content is beschermd!