Routine

De PUUUR routine bestaat uit een eenvoudig uit te voeren stappenplan. Het verzorgt de huid met alle essentiële stoffen die de huid nodig heeft, zowel  ‘s ochtends als ‘s avonds.

Cleanser

Reinigen en exfoliëren

De meeste cleansers bevatten oppervlakte-actieve stoffen die vetten verwijderen. Huidvetten zijn echter essentieel omdat ze de huid soepel en jong houden. PUUUR cleanser reinigt en exfolieert zonder essentiële vetten te verwijderen.

toner

Hydrateren en beschermen

PUUUR toner bevat natuurlijke extremolyten. Deze vochtbindende stoffen zorgen ervoor dat de huid vocht beter vasthoudt. Doordat de huid vocht beter vasthoudt, krijgt de huid een jongere uitstraling en is de huid beter beschermd tegen vrije radicalen.

day drops

Voeden en verstevigen

Day drops bevat een mix van huideigen omega’s. Deze mix bevordert elasticiteit en een egale teint, ongeacht of je een vette, normale of droge huid hebt. Provitamine A is een krachtige antioxidant die bijdraagt aan een gezond bindweefsel.

Night balm

Voeden en herstellen

De night balm is een onmisbare, intens voedende, stap in de routine. Het bevat, naast extremolyten, huideigen omega’s, essentiële vitamines en postbiotica. Deze ingrediënten dragen bij aan herstel van celbeschadiging die de huid overdag heeft opgelopen. 

acties

voor jou

Routine

15% korting wanneer je de complete PUUUR routine bestelt: 1x cleanser, 1x toner, 1x day drops, 1x night balm. 

Met de code: PUUURroutine15

Nieuwsbrief

15% korting op je eerste bestelling vanaf  70 Euro. Schrijf je hieronder in voor deze kortingscode en ontvang tips voor een gezonde, stralende huid.