Lichaam en huid zijn een

Puuur Verhaal

Dit is het verhaal van Nancy Schellekens. Zij heeft geen achtergrond in huidverzorging maar werd uit noodzaak een selfmade expert, ondersteund door haar man die een farmaceutische achtergrond heeft.

Toen mijn zoon 1,5 jaar oud was, werd hij ernstig ziek. Door de jaren heen werd hij steeds zieker; hij was zo allergisch geworden voor allerlei voedingsmiddelen en vluchtige stoffen dat hij niet meer naar school kon toen hij 4 jaar oud was.

Na jarenlang artsen te volgen, zowel in het reguliere als in het alternatieve circuit, kozen mijn man en ik uiteindelijk onze eigen weg. Dit hield in: ontwijken van schadelijke stoffen, ‘anders’ koken en het gebruiken van zelfgemaakte verzorgingsproducten. Daadwerkelijk gezonde huidverzorging kon ik namelijk niet vinden. Huidverzorging, ook natuurlijke huidverzorging, kan resten van hulpstoffen en andere ingrediënten bevatten die de huid en zijn natuurlijke beschermlaag tegen bacteriën, virussen en schimmels meer slecht dan goed doen.

Ik verbaasde me over het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Het complete herstel van mijn zoon zou nog vele jaren duren maar binnen een half jaar kon hij weer naar school. Toen hij 12 jaar oud was had hij, tegen alle prognoses van de artsen in, geen medicatie meer nodig en was hij vrijwel klachtenvrij.

De huid wordt vaak vereenzelvigd met een teken van ouderdom of jeugd, maar het is zoveel meer dan dat. De huid beschermt je lichaam tegen schadelijke invloeden van buitenaf, is je grootste ontgiftingsorgaan en is een belangrijke partner van je immuunsysteem.

Wees er daarom zuinig op! Belast de huid niet met schadelijke stoffen maar voedt haar enkel met gezonde stoffen. Je huid beschermt je lichaam dan niet alleen beter maar blijft ook langer mooi, soepel en jong.

Het was eigenlijk niet de bedoeling om huidverzorging voor anderen te maken. Het idee om PUUUR op te richten ontstond toen steeds meer familie, vrienden en kennissen en kennissen van kennissen mijn producten gingen gebruiken. Deze allereerste gebruikers van PUUUR gebruikten niet alleen de producten omdat ze geen schadelijk stoffen bevatten maar bovenal omdat hun huid er écht mooier van werd. Dit vind ik het mooiste compliment en past bij mijn visie:

Je lichaam en huid zijn één, invloed op de één, heeft ook invloed op de ander

 

 

 

Zonder de hulp van Mos, Loet, mijn ouders en enthousiaste eerste gebruikers uit familie- en vriendenkring was ik dit avontuur met PUUUR nooit aangegaan. Wat ik zo bijzonder vind is dat er daarnaast ook mensen op mijn pad kwamen die mij steunden terwijl ik ze nog niet kende. Graag wil ik hier een aantal van hen in het bijzonder bedanken.

PUUUR Huidverzorging

Zuivere biologische oliën, plantenextracten, vitamines, prebiotica en Ectoin natural

 Geschikt voor elk huidtype

Puuur Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

error: Deze content is beschermd!